Kayseri ve civar illerde son günlerde 40 dereceye ulaşan kavurucu sıcaklardan kaçmak isteyen ziyaretçiler, Yahyalı ilçesinde bulunan şelalelere, dağların ve Zamantı Irmağı'nın manzarası eşliğinde ulaşıyor.
![]()
Kapuzbaşı Şelaleleri'ne gelen misafirleri ilk olarak, kar ve buzullardan beslenen ve yaklaşık 80 metre yükseklikten dökülen buz gibi suyun serinliği karşılıyor.
![]()
Şelalelerin oluşturduğu serinlikte ferahlayan, buz gibi suya yalın ayak giren ve yer yer akan suyun kıyısında oturup dinlenen vatandaşlar, burada şehrin stresli hayatından uzakta adeta doğal klima ortamında zaman geçiriyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |