Turk Time
DOLAR
48,4599 %0.06
EURO
56,3753 %0.08
ALTIN
6856,9450 %-0.05
BIST-100
14151,59 %0
PETROL
96,6900 %0.97
BONO
39,5700 %0
ISTANBUL
BUGÜN
18/25°
ISTANBUL
YARIN
21/26°

Müftüden tepki çeken Volkan Konak paylaşımı

Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, dün gece hayatını kaybeden Kuzeyin oğlu Volkan Konak için, "Sahnede gebermiş" dedi. Mehmetalioğlu'nun yaptığı paylaşıma ise tepki yağdı.

  • Son Güncelleme:
Müftüden tepki çeken Volkan Konak paylaşımı

Kuzeyin oğlu Volkan Konak için Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu“Sahnede gebermiş" ifadelerini kullandı. Mehmetalioğlu'nun yaptığı paylaşıma ise tepki yağdı.

ÇATALCA MÜFTÜSÜNDEN SKANDAL PAYLAŞIM

Kıbrıs’ta sahne aldığı sırada fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şarkıcı Volkan Konak için çok sayıda kişi taziye mesajı iletti. Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu ise skandal bir paylaşıma imza attı. Ünlü şarkıcı Volkan Konak’ın Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştiren bir yazısında “bir kadehte sizin için kaldırıyorum” ifadesini hatırlatan Mehmetalioğlu, "Sahnede gebermiş" dedi.

Tepkilerin ardından Mehmetalioğlu, "Din, devlet, diyanet ve kutsallarımıza düşman herkese vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı Rabbime şükrediyorum” cevabını verdi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz