Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen isimlerden Sebastian Szymanski'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Domenico Tedesco'nun planları arasında yer almayan futbolcunun yeni talibi çıktı.

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde Szymanski için gelen 9 milyon Euroluk PSV'nin teklifini reddetmişti. 26 yaşındaki oyuncu için en az 10 milyon Euro talep eden sarı-lacivertliler beklenen haberi Fransız ekibinden aldı.

Ligue 1 ekiplerinden Rennes, Szymanski için devreye giren son takım oldu. Oyuncuyla anlaşmaya varılması halinde transferin gerçekleşeceği Sabah'ta yer alan haberde duyuruldu.
![]()
Rennes'in Szymanski için Fenerbahçe'ye çift haneli bir bonservis ödemeyi kabul ettiği haber detayında yer aldı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...