Turk Time
DOLAR
47,5465 %0.03
EURO
54,8075 %0.12
ALTIN
6251,6860 %0.88
BIST-100
13687,93 %2.07
PETROL
79,2200 %-4.58
BONO
41,4100 %-0.79
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Davutoğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Provokatör siyasetçiler özür dileyecekler mi?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Halep Valisi Azzam Garip'in Bingöl Üniversitesi yüksek lisans mezunu olduğunu belirterek, "Onları üniversiteden atmak, evlerinin suyunu kesmek, otobüslerle sınır ötesine bırakmak isteyen provokatör siyasetçiler acaba bir özür dileyecekler mi?" dedi.

  • Son Güncelleme:
Davutoğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Provokatör siyasetçiler özür dileyecekler mi?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bingöl Üniversitesi yüksek lisans mezunu Azzam Garip'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik etti.

Davutoğlu, Halep Valisi'nin Türkçe'yi çok iyi bilmesi ve Türk kültürüne olan yakınlığını vurgulayarak, "Onları üniversiteden atmak, evlerinin suyunu kesmek, otobüslerle sınır ötesine bırakmak isteyen provokatör siyasetçiler acaba bir özür dileyecekler mi?" ifadesini kullandı.

Yeni Halep Valisi Azzam Garip'in Bingöl Üniversitesi yüksek lisans mezunu olduğunu da belirten Davutoğlu, provokatör siyasetçilerin özür dileyip dileyemeyeceğini sordu ve Halep’i ziyaret etmeleri halinde Türk kahvesi içmelerini önerdi.

"KARDEŞLİĞİN SEMBOLÜ OLACAK"

Davutoğlu, söz konusu siyasetçilere yönelik eleştirisini şu şekilde sürdürdü:

"Özür dilemeseler bile, Halep’i ziyaret etsinler ve güzel bir Türkçe ile kendilerini karşılayacak olan valinin ikram edeceği Türk kahvesini içsinler. Bilsinler ki o kahve kırk yıl değil, kırk asır sürecek bir hatırın ve kardeşliğin sembolü olacak."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz