Turk Time
DOLAR
48,0206 %0.24
EURO
56,1209 %-0.14
ALTIN
7107,3890 %2.12
BIST-100
14514,82 %0.82
PETROL
92,3700 %0.74
BONO
40,8500 %0
ISTANBUL
BUGÜN
22/31°
ISTANBUL
YARIN
23/31°

Babacan'dan dikkat çeken Mehmet Şimşek açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Sivas’ta Kanal 58 televizyonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmasına vesile olduğu için pişmanlık duymadığını belirtti.

  • Son Güncelleme:
Babacan'dan dikkat çeken Mehmet Şimşek açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmasına vesile olduğu için pişmanlık duymadığını, aksine bundan memnuniyet duyduğunu söyledi. 

Sivas’ta Kanal 58 televizyonunda katıldığı yayında soruları yanıtlayan Babacan, “Mehmet Şimşek’i Erdoğan’la tanıştırıp siyasete kazandırdığına pişman mısınız?” sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi:

“İyi ki tanıştırmışım çünkü gerçekten dürüst olduğuna inandığım ve işini bilen bir insanı biz Londra’daki finans piyasalarından alıp devlet sistemine kattıysak, bu ülkenin kazancıdır, kaybı değildir.”

"YETKİ ALANI ÇOK DAR"

Babacan, Şimşek’in kişisel özelliklerine yönelik olumlu değerlendirmelerde bulunurken, mevcut iktidar yapısı içinde Şimşek’in etkisiz bırakıldığını da öne sürdü:

“Ama Mehmet Şimşek'in yetki alanı, inisiyatif alanı çok dar. Yaptırmazlar, dokundurmazlar. Mümkün değil.”

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz