Turk Time
DOLAR
47,5952 %0.06
EURO
55,0565 %0.09
ALTIN
6533,7770 %0.58
BIST-100
13798,14 %0.69
PETROL
79,7500 %1.08
BONO
41,5400 %0.31
ISTANBUL
BUGÜN
25/33°
ISTANBUL
YARIN
24/31°

Adalet Bakanı Tunç'tan İmralı'ya Heyet Gönderilmesi Açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti'nin İmralı başvurusuna dair, "Müsait bir zamanı belirleyeceğiz. İmralı ziyareti kararı bütçe sonrasına" açıklamasını yaptı.

  • Son Güncelleme:
Adalet Bakanı Tunç'tan İmralı'ya Heyet Gönderilmesi Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantılarında İmralı çağrısında bulunmuştu. Bahçeli, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın gerekirse Meclis'e getirilip terörün lağvedildiğini söylemesi gerektiğini ifade etmiş, DEM Parti'ninde yüz yüze temas kurması gerektiğini söylemişti.

BÜTÇE SONRASINI İŞARET ETTİ

Bahçeli'nin çağrıları siyaset gündeminde sıcaklığını korurken, DEM Parti konuyla ilgili Adalet Bakanlığı'na başvuruda bulunmuştu. Son olarak konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. İmralı'ya heyet gönderilmesi ile ilgili müsait bir zaman belirleyeceklerini ifade eden Tunç, "Ona göre biraz sabretmemiz gerekiyor. Bütçe görüşmeleri var zaten. Bütçe bittikten sonra muhtemelen karar verilir." dedi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz