E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

 
Hamaney Esad'ın devrilmesiyle ilgili ilk kez konuştu: Komşu bir devlet açık bir rol oynadı

Suriye iç savaşının 13’üncü yılında Esad rejimi muhaliflerinin başlattığı harekatının 12’inci gününde Şam düştü. Beşar Esad devrildi ve ülkeden ayrılarak Rusya’ya gitti.

KOMŞU BİR DEVLET ROL OYNADI
Hamaney, "Suriye'de yaşananların ABD ve İsrail rejimin ortak planının ürünü olduğuna dair kanıtları olduğunu" ifade etti. İran devletinin resmi haber ajansı IRNA’nın aktardığına göre Hamaney, "Komşu bir devlet açık bir rol oynadı ve oynamaya devam ediyor" dedi. Hamaney, ülke ismi vermedi.

İran'ın dini lideri, "Suriye'de olanların ortak bir Amerikan-Siyonist planının sonucu olduğuna dair hiçbir şüphe olmamalı. Evet, komşu bir devlet açık bir rol oynadı ve oynamaya devam ediyor; bu herkes tarafından görülebilir. Ancak asıl komplocu, birincil planlayıcı ve komuta odası ABD ve Siyonist rejimde bulunuyor. Kanıtlarımız var ve bu kanıt şüpheye yer bırakmıyor" dedi.



1185 izlenme
Videoyu paylaş: Videoyu sitene ekle:
 
 
 

 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
Torku Konyaspor
işte benim stilim
Numan Kurtulmuş
Çanakkale Savaşı
siyanürlü mektup
anap
Ersan İlyasova
Arsenal