Turk Time
DOLAR
48,4374 %0.23
EURO
56,2403 %-0.25
ALTIN
6898,8510 %-0.74
BIST-100
14012,42 %0.57
PETROL
94,5000 %-0.14
BONO
39,5700 %0.05
ISTANBUL
BUGÜN
23/30°
ISTANBUL
YARIN
22/27°
VİDEO GALERİ

Özlem Şanver’den şiddet görüntüleri sonrası açıklama

VİDEO65 izlenme5 Eylül 2026 Cumartesi

CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Berhan Şimşek’in 9,5 yıllık hayat arkadaşı Özlem Şanver’e şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından Şanver sessizliğini bozdu.

Gazeteci Enver Aysever’e konuşan Şanver, görüntülerin Haziran 2025’e ait olduğunu belirterek 2021 yılında da şiddete uğradığını, darp raporu alarak şikâyetçi olduğunu söyledi.

2021 YILINDA DA ŞİDDETE UĞRADIĞINI ANLATTI

Şimşek’in geçmişteki “Parmağıma bile değdirmedim” yönündeki savunmalarına karşı çıkan Şanver, 2021 yılında da şiddete uğradığını ve darp raporu alarak şikayetçi olduğunu hatırlattı. Şiddet döngüsünden kurtulmak amacıyla ilişkisini sonlandırmak istediğini ve Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bir ev tuttuğunu aktaran Şanver, Şimşek’in arkasından geldiğini ifade etti. Şanver, süreci “Düzelecek, edecek, özür dilerim dedi. Tekrar bir yere geldik. Ama öyle zannediyorsunuz maalesef” sözleriyle anlattı.

“AYRILMADIM, DAYAK MI YİYEYİM?”

Şu anda mahkeme kararı doğrultusunda Balıkesir’de bulunduğunu kaydeden Şanver, kamuoyundan ve çevresinden gelen “Niye ayrılmadın?” şeklindeki eleştirilere tepki gösterdi. Dışarıdan yapılan değerlendirmelerin gerçeği yansıtmadığını aktaran Şanver, “Yaşayan, beni tabii bu konuyla ilgili yargılayanlar da oluyor. Yani ‘Niye o zaman ayrılmadın?’ İnanın içimde olmadan... Hayır, bu soruyu, bu değerlendirmeyi yapmak kimsenin hakkı değil. Niye ayrılmadım? E ayrılmadım, dayak mı yiyeyim yani? Ayrılmadım, şiddete mi uğrayayım? Biz öyle bir yerden bakamayız” ifadelerini kullandı.

“AYRILMADIM, DAYAK MI YİYEYİM?”

Beraberliklerinin 9,5 yıl sürdüğünü ve bazı siyasetçiler tarafından da Şimşek’in eşi olarak bilindiğini belirten Şanver, ilişkiyi uzun yıllar göz önünden uzak tuttuğunu söyledi. Şanver, aralarında bir sevgi bağı olduğunu düşündüğünü ancak yanıldığını dile getirerek, “Öyle zannediyordum ama maalesef öyle olmuş olsaydı bugün benim hiçbir yerde onunla ilgili paylaştığım bir fotoğrafım yok bu 9,5 yıl içerisinde” dedi.