Turk Time
DOLAR
47,8784 %0.1
EURO
55,4429 %0.31
ALTIN
6737,1920 %0.68
BIST-100
14172,26 %0.28
PETROL
87,2600 %1.64
BONO
41,1200 %-0.07
ISTANBUL
BUGÜN
23/28°
ISTANBUL
YARIN
23/27°
VİDEO GALERİ

Evinin önünde oturdu diye 3 yaşındaki çocuğu hastanelik etti!

VİDEO2733 izlenme1 Nisan 2025 Salı

Şanlıurfa’dan haber merkezimize ulaşan ihbar, vicdanları sarsan bir şiddet olayını gün yüzüne çıkardı. Edinilen bilgilere göre, henüz 3 yaşındaki bir çocuk, evinin önünde oturduğu gerekçesiyle, 20 yaşlarında bir erkek tarafından tekmelenerek yere savruldu. Aynı saldırganın, küçük çocuğun kardeşine de saldırdığı, onu da tekme tokat darp ettiği öğrenildi.

Aile yakınlarının aktardığına göre, saldırı sonucunda 3 yaşındaki çocuğun dalağı yırtıldı ve yoğun bakıma kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan minik çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

“ŞİKAYETİNİZİ KALDIRMAZSANIZ SİZİ YOK EDERİZ” TEHDİDİ
Olayın ardından saldırganın cezasız kalmaması için resmi şikayette bulunan aile, şimdi de yoğun tehdit ve baskı altında. Ailenin çevresi tarafından gönderilen ihbar mesajında, “Herkes onlara baskı yapıyor, ‘Şikayetinizi kaldırın yoksa sizi yok ederiz’ deniliyor” ifadeleri yer aldı. Ailenin Şanlıurfa’da kimsesiz olduğu, sosyal destekten yoksun olduğu da gelen bilgiler arasında.

Şiddet görüntülerine ilişkin elimize ulaşan video kayıtlarında olayın boyutları açıkça görülürken, saldırganla ilgili herhangi bir gözaltı ya da tutuklama bilgisine henüz ulaşılamadı.