Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Bayram Nanta'nın birliğin hesabındaki paraları zimmetine geçirdiği belirlendi. Yakalanması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, Nanta’nın Enez Kaymakamlığı’na zimmetli bir araçla Lalapaşa ilçesine gittiği belirlendi.
Lalapaşa Jandarma Komutanlığı, Edirne Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından araç Küçünlü köyü yakınlarında durduruldu. Bayram Nanta, gözaltına alındı. Nanta, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe ‘zimmet’ suçundan tutuklandı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...