Turk Time
DOLAR
47,7147 %0.01
EURO
55,1318 %-0.1
ALTIN
6688,4110 %0.42
BIST-100
13811,60 %0.23
PETROL
86,5900 %6.26
BONO
41,6000 %0.73
ISTANBUL
BUGÜN
24/29°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Yurdal Sert: İvana Sert açgözlülük yapıyor!

Yurdal Sert, kendisinden 7 milyon lira tazminat ve yoksulluk nafakası isteyen eski eşi İvana Sert için ağır konuştu: "Açgözlülük yapıyor. Nişanlısı mı yönlendiriyor bilmiyorum ama ondan böyle şeyler beklemezdim"

  • Son Güncelleme:
Yurdal Sert: İvana Sert açgözlülük yapıyor!
Yurdal Sert, kendisinden 7 milyon lira tazminat ve yoksulluk nafakası isteyen eski eşi İvana Sert için ağır konuştu: "Açgözlülük yapıyor. Nişanlısı mı yönlendiriyor bilmiyorum ama ondan böyle şeyler beklemezdim"

İş adamı Yurdal Sert'ten boşanan Ivana Sert, 400 bin liralık tazminatı az bulunca, Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nden karar düzeltme talep etmişti. Tazminatın 7 milyon TL'ye yükseltilmesini ve ayrıca yoksulluk nafakası talep eden İkoncan, eski eşini kızdırdı. Q Life'a özel açıklamalar yapan Yurdal Sert, açtı ağzını yumdu gözünü. İvana'yı açgözlü olmakla suçlayan Sert, "Boşandığım zaman Metrocity'deki ve Belgrad'daki evleri ona verdim, çocuğumun masraflarını karşılıyorum, yapabildiğim kadarıyla onlara güzel bir yaşam sundum" dedi. 
İvana Sert'e sert darbe
'HİÇBİR ŞEYİ YOKTU' 

Evlendiklerinde İvana'nın hiçbir şeyinin olmadığını belirten Yurdal Sert, şunları söyledi: "Türk vatandaşı bile değildi. Her şeyimi verdim. İnsan medyatik olunca mı böyle oluyor? Benimle yaşarken de abarttı, bir sürü şey yaptı. Biriyle beraber oldu, sonra onu bıraktı gitti başka biriyle nişanlandı. 10 yıllık evliliğim boyunca da bir sürü kötü şey yaşadım. İvana'nın biraz da saygılı olmasını isterdim. Avukatlar mı yönlendiriyor yoksa nişanlısı mı bilmiyorum ama ondan bu kadarını da beklemezdim."

Sabah

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz