Turk Time
DOLAR
48,2297 %0.17
EURO
55,9200 %-0.49
ALTIN
6908,7430 %-3.01
BIST-100
14641,56 %0.45
PETROL
87,9900 %-0.4
BONO
40,1000 %-0.1
ISTANBUL
BUGÜN
21/26°
ISTANBUL
YARIN
21/28°

Yunan bakanın Erdoğan'a selamı ülkeyi karıştırdı! Sosyal medyada linç edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında Yunanistan'a ziyaret gerçekleştirdi.

  • Son Güncelleme:
Yunan bakanın Erdoğan'a selamı ülkeyi karıştırdı! Sosyal medyada linç edildi

Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile ikili görüşmeler gerçekleştiren Erdoğan'ı karşılayanlar arasındaki Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis de vardı. Bakan Gerapetritis'in selamı ise ülkede tartışma konusu oldu, sosyal medyada linç edildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'ın başkenti Atina'da, resmi görüşmeler gerçekleştirdi.

Erdoğan, 6 yıl aradan sonra aynı tarihte gerçekleştirdiği Yunanistan ziyaretine Atina Elefterios Venizelos Havalimanı'ndaki inişiyle başladı. Yunanistan Cumhurbaşkanlığı'na doğru hareket eden Erdoğan, burada Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakellaropoulou tarafından karşılandı.

Erdoğan, iki ülke arasında yeni bir dönemin başlangıcı olarak yorumlanan ziyaret kapsamında ikinci ziyaretini ise Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'i ile gerçekleştirdi.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLDİ

Ziyarette damga vuran an ise Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Gerapetritis'in Erdoğan'a eğilerek selam vermesi oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Yorgos Gerapetritis'in Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişinde Erdoğan'ı selamlarken yaptığı hareketi oldukça fazla buldu ve sert bir şekilde eleştirdi.

Gerapetritis'in danışmanları ise bu selamlamanın kendi Cumhurbaşkanları için yapıldığını söyleyerek eleştirilerin haksız olduğunu savundu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz