Yıllar sonra Fenerbahçe'ye geri döndü
Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli kulübü ziyaret ederek Genel Sekreter Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyeleri Tanju Kaya ile Savaş Adalet ile bir araya geldi.
- Son Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Emmanuel Emenike, sarı-lacivertli kulübü ziyaret etti. Nijeryalı eski futbolcu, Genel Sekreter Mahmut Uslu ile görüştü.
Ziyarette Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Kaya ve Savaş Adalet de yer aldı. Emenike, yıllar sonra yeniden kulüpte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken yöneticilerle geçmiş günleri konuştu.
MAHMUT USLU'DAN ANLAMLI HEDİYE GELDİ
Ziyaretin ardından Mahmut Uslu, Emenike'ye Fenerbahçe'de oynadığı dönemde kullandığı 29 numaralı formayı hediye etti.
TARAFTARLA OLAN BAĞINI VE HEYECANINI ANLATTI
Nijeryalı eski futbolcu, ziyaret sırasında kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti anlattı. Kulüpte gördüğü sıcak karşılamadan heyecan duyduğunu belirten Emenike, “Harika hissediyorum. Burada olmak benim için çok büyük bir mutluluk. Bu sıcak karşılamayı hissetmek beni inanılmaz heyecanlandırıyor."
"Herkesi yeniden gördüğüm için çok mutlu ve fazlasıyla heyecanlıyım. Taraftarlarımızla aramızdaki bağın halâ devam etmesinden çok memnunum çünkü biz bu kulüpte kocaman bir aileyiz."
"Bu yüzden onlarla sürekli konuşmak ve sohbet etmek benim için çok önemli. Maçlar sırasında da bana her zaman sorular soruyorlar. Onlarla sık sık konuşarak iletişimimi sürdürüyorum. Bu diyaloğumuzun bu şekilde olmasından çok büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...