CHP'DEN TRANSFERE ONAY ÇIKTI
MYK üyelerinin bu isteği olumlu karşılaması üzerine Baykal, "Büyükerşen’in belediye meclis üyesi listelerinin ortak hazırlanması talebi kabul edilmiştir" kararı verdi. Bu karar doğrultusunda, Baykal kurmaylarına bu sürecin tamamlanması talimatı verdi. Baykal’ın talimatıyla harekete geçen kurmaylar, Büyükerşen ile ilk teması dün öğle saatlerinde kurdu ve CHP’nin hafta sonu yapılacak kurultayının ardından, partiye katılma işleminin tamamlanması önerisini götürdü.
BİR TRANSFER DAHA YOLDA
Büyükerşen’in, tüzük ve kurultay kurultayının hemen ardından DSP üyeliğinden istifa etmesi ve CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmesi bekleniyor. CHP kulislerinde Büyükerşen’in adaylık sürecinin kesinleşmesinin ardından Ordu Belediye Başkanı Seyit Turan’ın da CHP’ye katılacağı konuşuluyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...