Yarım asırlık ağaç kesildi, Ak Parti tepki gösterdi
İzmir'de yolun ortasında kalan yarım asırlık ağacın kesilmesi tartışma konusu oldu. AK Partili Hamza Dağ Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
- Son Güncelleme:

İzmir'de yolun ortasında kalan yarım asırlık ağacın kesilmesi tartışma konusu oldu. AK Partili Hamza Dağ Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.
İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi Ordu Bulvarı'ndaki çalışmalar sırasında yolun ortasında kalan yarım asırlık çam ağacı, belediye ekiplerince kesildi.

O görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Anladık hizmetten, icraat ve projeden bihabersiniz. Anladık ortaya elle tutulur, gözle görülür bir eser koyamıyorsunuz. Anladık bir fidan bile dikemiyorsunuz. Anladık, anladık da bari olanı yıkmayın. Hangi projenize engel oldu o yarım asırlık çınar? Yazıklar olsun" dedi.
"ZORUNLULUKTAN KESİLDİ"
İzmir Büyükşehir Belediyesi Hemşehri İletişim Merkezi'nce konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.
Söz konusu açıklamada, "Şemikler 6286/8-6276 sokak arasında açılacak yolun ortasında kalan çam ağacının taşınmasının mümkün olmadığı anlaşılmıştır. Trafik güvenliği için Karşıyaka Belediyesi'nin başvurusu, Orman Bölge Müdürlüğü'nün onayının ardından ağaç zorunluluktan kesilmiştir" denildi.
Anladık hizmetten, icraat ve projeden bihabersiniz. Anladık ortaya elle tutulur, gözle görülür bir eser koyamıyorsunuz. Anladık bir fidan bile dikemiyorsunuz. Anladık anladık da bari olanı yıkmayın.
— HAMZA DAĞ (@avhamzadag) August 13, 2022
Hangi projenize engel oldu o yarım asırlık çınar? Yazıklar olsun. https://t.co/0q5tqKu1xb

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...