Turk Time
DOLAR
48,2297 %0.17
EURO
55,9200 %-0.49
ALTIN
6908,7430 %-3.01
BIST-100
14641,56 %0.45
PETROL
87,9900 %-0.4
BONO
40,1000 %-0.1
ISTANBUL
BUGÜN
21/26°
ISTANBUL
YARIN
21/28°

Yalçın: Bahçeli'nin Atatürk hürmetini sorgulamak kimsenin haddi değildir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin aziz Atatürk'e olan muhabbet ve hürmetini sorgulamak hiç kimsenin haddi değildir" dedi.

  • Son Güncelleme:
Yalçın: Bahçeli'nin Atatürk hürmetini sorgulamak kimsenin haddi değildir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı yazılı açıklamasında "Sayın Genel Başkanımıza yönelik haksız itham ve isnatların aslını astarını araştırıp öğrenme ihtiyacı duymayan bazı ucuz fırsatçılarla aklı evveller iftiracı güruhun kuyruğuna takılmaktadır" dedi.

Yalçın şöyle devam etti:

"Peşinen ifade edelim: Atatürk, kuvvet ve müessiriyeti MHP Genel Başkanlığı makamında temerküz eden Türk milliyetçiliği davasının ilham kaynağı ve itici gücüdür. Atatürk sevgisi, Sayın Devlet Bahçeli’nin içinden yetiştiği Ülkücü camianın mümeyyiz vasıflarından biridir. MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin aziz Atatürk’e olan muhabbet ve hürmetini sorgulamak hiç kimsenin haddi değildir.

Sayın Genel Başkanımızın Atatürk sevgisinden şüphe duyulması da sevgisinin tartılmaya kalkışılması da edepsizlik ve şeref yoksunluğudur" ifadelerini kullandı.

Yalçın, Bahçeli ve MHP için Atatürk'ün sadece Cumhuriyet'in kurucusu değil, aynı zamanda devletin bekasını ve milletin bütünlüğünü temsil eden çelikten iradenin sembolü, Türklüğün varlık azminin ilham ve kudret kaynağı olduğunu bildirdi."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz