Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen günlerde vatandaşların hizmetine sunulan Emirler Orman Parkı Piknik Alanı’nda ateş ve mangal yakmak gibi faaliyetler, Mersin Valiliği tarafından yasaklandı.
ATEŞ VE MANGAL YAKMAK YASAK
"Ormanlık alanlara girişlerin yasaklanması" kararı doğrultusunda açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Emirler Orman Parkı Piknik Alanı’nda pikniklerini yapabileceklerini ancak yangın riskinin çok yüksek seviyede olarak bildirilmesi nedeniyle ateş ve mangal yakmanın yasaklandığını bildirdi.
Açıklamada ayrıca, vatandaşların herhangi şüpheli bir durum veya ateş görmeleri durumunda 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak bilgi vermeleri istendi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...