Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan yapımcı Timur Savcı’nın ortağı olduğu Tims&B (TimsBi) yapım şirketiyle birlikte ismi, TRT’de yayınlanan Teşkilat dizisinin jeneriğinden çıkarıldı.
SON BÖLÜMDE DİKKAT ÇEKEN DETAY
Teşkilat dizisinin son bölümünde yayınlanan jenerikte, izleyicilerin aşina olduğu bir değişiklik göze çarptı. Dizinin yapımcısı olarak yer alan Timur Savcı, ortağı Burak Sağyaşar ve TimsBi şirketinin isimlerine jenerikte bu kez yer verilmedi.
163 HAFTALIK GELENEK BOZULDU
Yaklaşık 163 bölüm boyunca, dizinin ön jeneriğinde yönetmen adından hemen önce yapım şirketi ve yapımcıların isimleri yer alıyordu. Ancak son bölümle birlikte bu uygulamaya son verildi ve ilgili isimler jenerikten tamamen çıkarıldı.
TEST SONUCU POZİTİF ÇIKMIŞTI
Timur Savcı, kamuoyuna yansıyan geniş çaplı bir uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınmış, ardından adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Savcı’dan alınan kan ve saç örneklerinde uyuşturucu maddelere rastlandığı açıklanmıştı.
YAPIM FATURALARI YENİ ŞİRKETTEN
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Teşkilat dizisinin yapım sürecine ilişkin faturalar bundan sonra TimsBi yerine “Double Click” adlı yeni bir şirket üzerinden kesilecek. TRT cephesinde bu yönde idari bir değişikliğe gidildiği belirtilirken, Kanal D’de yayınlanan ve yine aynı yapım şirketine ait olan Eşref Rüya dizisinde ise şu ana kadar jenerik ya da yapımcı ismiyle ilgili bir değişiklik yapılmadı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...