Ünlülere yönelik yürütülen “uyuşturucu” soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Fikret Orman, Burak Elmas, iş insanları Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı, model Didem Soydan ile sunucu Güzide Duran’ın da bulunduğu 14 kişi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Soruşturma kapsamında Fikret Orman ile Hakan Sabancı İstanbul’da gözaltına alınırken, Kerim Sabancı’nın yurt dışından dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda polis ekiplerince yakalandığı öğrenildi.
Öte yandan Fikret Orman’ın sevgilisi olduğu belirtilen Güzide Duran da gözaltına alınan isimler arasında yer aldı.
DİĞER İSİMLER DE LİSTEDE
Soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilenler arasında Didem Soydan ve Burak Elmas da bulunuyor. Gözaltına alınan toplam 14 kişinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...