Gazeteci Reha Muhtar, bu kez İstanbul Havalimanı’nda sergilediği tavırla gündeme geldi.
Uçağını kaçıran Muhtar, güvenlik noktasında telefonla konuşarak X-ray cihazından geçmek isteyince ortam bir anda gerildi. Görevlilerin uyarısı üzerine tansiyon yükseldi, Muhtar’ın yüksek sesle tepki gösterdiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Sosyal medyaya düşen videoda Muhtar, personele “Zulmetmeyi annenizden mi, babanızdan mı öğrendiniz?” sözleriyle çıkış yaptı.
Tepkilerin büyümesi üzerine Türk Hava Yolları, Reha Muhtar’ı tüm uçuşlarından men ederek kara listeye aldı.
"KURALLAR HERKES İÇİN GEÇERLİDİR"
THY İletişim Başkanı Yahya Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Reha Muhtar’ın tüm THY uçuşlarından men edildiğini belirtti.
Üstün, “Havalimanı güvenlik kuralları herkesin güvenliği için geçerlidir ve hiçbir istisna yapılmaz. Uçuş öncesinde bu kuralları ihlal etmeye çalışıp görevli personele karşı uygunsuz davranan Reha Muhtar, artık Türk Hava Yolları uçuşlarında kara listededir. Uçuş güvenliği ve insana saygı bizim için her zaman önceliktir" dedi.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...