Turk Time
DOLAR
48,4511 %0.04
EURO
56,3472 %0.03
ALTIN
6844,1820 %-0.23
BIST-100
14405,25 %1.79
PETROL
95,6800 %-0.08
BONO
39,6700 %0.25
ISTANBUL
BUGÜN
20/25°
ISTANBUL
YARIN
21/26°

Teröristlere ait mağara imha edildi

Bingöl’de İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen operasyonda, bölücü terör örgütü PKK’ya ait olan 8 katlı mağara tespit edildi.

  • Son Güncelleme:
Teröristlere ait mağara imha edildi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, Genç ilçesi kırsalında Şehit Jandarma Onbaşı Lokman Dargın Operasyonu çerçevesinde, bölücü terör örgütü PKK’ya ait 8 katlı mağara tespit etti.

Valilikten yapılan açıklamada, ''İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, PKK/KCK BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirmek, muhtemel sığınak/barınaklarını tespit ve imha etmek maksadıyla, Genç ilçesi kırsalında icra edilen Şehit Jandarma Onbaşı Lokman Dargın Operasyonu kapsamında, 8 katlı mağarada yapılan aramada 17 adet kullanılmaya hazır EYP düzeneği ile çok miktarda patlayıcıları güçlendirmek için kullanılan çivi ve metal parçaları, 22 adet büyük tüp, 4 adet şarjör, 250 adet pil, 14 adet varil içerisinde muhtelif yaşam ve sağlık malzemesi, matkap, mutfak ocağı ve benzin ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler operasyon bölgesinde imha edilerek sığınak kullanılmaz hale getirilmiştir” denildi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz