Turk Time
DOLAR
49,5484 ▲ %0.06
EURO
55,5882 ▼ %-0.21
ALTIN
6599,0640 ▼ %-0.51
BIST-100
11430,14 ▼ %-2.49
PETROL
107,0200 ▼ %-0.52
BONO
39,5800 ▲ %0.15
ISTANBUL
BUGÜN
13/21°
ISTANBUL
YARIN
12/22°

Süt banyosu yaptı: Suçum yok dedi!

Süt kazanında banyo yaparken çekilen görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine gözaltına alınıp tutuklanan ve kısa süre sonra tahliye edilen tanıklardan biri olan Emre Sayar, skandal açıklamalarda bulundu.

  • Son Güncelleme:
Süt banyosu yaptı: Suçum yok dedi!

Konya'da süt kazanında banyo yaparken çekilen görüntülerin sosyal medyaya düşmesi üzerine gözaltına alınıp tutuklanan ve kısa süre sonra tahliye edilen Uğur Turgut ve Emre Sayar hakkında dün görülen duruşmada beraat kararı verildi. Karar sonrası konuşan Emre Sayar, "Kazanı kendi ellerimle temizledim." dedi

Sabah'ta yer alan habere göre karar sonrası konuşan Emre Sayar, amacının fenomen olmak olmadığını söyledi.

"SUÇUM YOKKEN CEZAEVİNDE YATTIM"

Tüm Türkiye'nin tepkisini çeken Sayar şöyle konuştu:

Kimsenin sağlığıyla oynamak gibi bir amaç içerisinde değildim. Böyle bir şey aklımın ucundan geçmedi ve böyle bir şeyi de asla yapmazdım. Suçum yokken 6 gün cezaevinde yattım. İşlemediğim bir suç nedeniyle iftiraya uğradım. Sosyal medya platformlarında linç edildim. Ben kimsenin sağlığıyla oynamadım.

Karar sonrası adaletin yerini bulduğunu belirten Sayar, şöyle devam etti:

"Kamera kayıtlarında her şey ortaya çıktı. Kazanı bizzat ben tahliye ettim. Kazanı kendi ellerimle temizledim. Gıda için kullanılan bir kazan değildi. Sosyal medyaya düşünce kendimi cezaevinde buldum. Sürekli küfür ve iftiralara maruz kaldım. Suçsuzluğum anlaşıldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz