Son dönemin reyting rekortmeni dizisi ‘Uzak Şehir’in sezon finali yapmasının ardından oyuncuları, tatil bölgelerindeki yerini aldı.
Başrol oyuncusu Sinem Ünsal da sevgilisi Berk Cankat ile Bodrum Yalıkavak'a gitti. Instagram hesabını aktif kullanan güzel oyuncu, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.
TAKİPÇİLERİ BEĞENDİ
Ünlü oyuncu, 3,3 milyon takipçili hesabından sevgilisiyle yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünsal ve Cankat ikilisi, tatilden bol bol paylaşım yaptı. Çiftin yeni çekilmiş fotoğrafına, sevenlerinden kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...