Turk Time
DOLAR
48,1071 %0.04
EURO
56,0938 %-0.15
ALTIN
7114,2690 %-1.23
BIST-100
14610,92 %0.95
PETROL
86,5200 %0.79
BONO
39,9100 %0
ISTANBUL
BUGÜN
23/30°
ISTANBUL
YARIN
23/29°

Şimşek başkanlığında toplantı kararı

Finansal İstikrar Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in başkanlığında 22 Mayıs Cuma günü saat 08.30'da bir araya gelecek. Toplantıda, finansal piyasalarda son dönemde yaşanan gelişmelerin makroekonomik etkileri kapsamlı bir şekilde ele alınacak.

  • Son Güncelleme:
Şimşek başkanlığında toplantı kararı

Piyasalarda yaşanan hareketliliğin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi yönetiminin önemli mekanizmalarından biri olan Finansal İstikrar Komitesi'nin toplanacağını duyurdu. Komite, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in başkanlığında sabahın erken saatlerinde bir araya gelerek güncel finansal tabloları analiz edecek.

"PİYASALARIN ETKİN SAĞLIKLI VE KESİNTİSİZ İŞLEYİŞİNİN SÜRDÜRÜLMESİ PLANLANMAKTADIR"

Toplantının gündem maddeleri ve amacına ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan resmi duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Toplantıda, finansal piyasalarda yaşanan güncel gelişmelerin ekonomiye etkileri ile piyasaların etkin, sağlıklı ve kesintisiz işleyişinin sürdürülmesi amacıyla atılan ve atılabilecek adımların değerlendirilmesi planlanmaktadır."

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz