İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik düzenlenen operasyonlarda tutuklanarak Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderilen 8 ismin İzmir'e sevk edileceği öğrenildi.
TELE1'de yer alan habere göre; sevk edilenler arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de bulunuyor.
Yeni tutuklanan belediye başkanlarının da aralarında olduğu 11 kişi ise Silivri Cezaevi'ne getirilecek.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...