'Kızılcık Şerbeti'ne veda eden oyuncu Sıla Türkoğlu giderken iki ismi sildi.
4 sezon boyunca 'Doğa' karakterine hayat veren Türkoğlu, ölüm senaryosuyla diziden ayrıldı. Final sahnesi yayınlanır yayınlanmaz ise ilk işi Instagram'da 4 yıllık partneri Doğukan Güngör ve dizinin olay ismi Feyza Civelek'i takipten çıktı.
Feyza Civelek'i partneri Emrah Altıntoprak'ın da takipten çıktığı konuşulmuş fakat Civelek, ilk hamleyi kendisinin yaptığını dile getirmişti.Civelek,"İlk ben takipten çıktım ve ben sevmediklerimi direkt engelliyorum ve engelledim" demişti.

'Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Melis Civelek'in kızı olan Feyza Civelek hakkında uzun süredir torpil iddiaları vardı. Hatta 'Pembe'yi canlandıran Sibel Taşçıoğlu'nun Feyza Civelek yüzünden diziden ayrıldığı söyleniyordu.
Hem Emrah Altıntoprak hem de Sıla Türkoğlu'nun Civelek'i takipten çıkması bunu desteklerken olaya bir de Doğukan Güngör'ün dahil olması kafaları karıştırdı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...