Turk Time
DOLAR
49,3391 ▲ %0.14
EURO
55,3503 ▲ %0.1
ALTIN
6677,0880 ▲ %0.49
BIST-100
12265,98 ▲ %0.43
PETROL
102,8700 ▲ %0.3
BONO
39,5900 ▼ %-0.4
ISTANBUL
BUGÜN
17/25°
ISTANBUL
YARIN
16/20°

Şeyma Subaşı ve Barış Alper Yılmaz bir mekanda sabaha kadar eğlendi!

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası tatil yaptığı Bodrum'da sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile bir mekanda eğlendiği iddia edildi.

  • Son Güncelleme:
Şeyma Subaşı ve Barış Alper Yılmaz bir mekanda sabaha kadar eğlendi!

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024 sonrası tatil yaptığı Bodrum'da sosyetik güzel Şeyma Subaşı ile bir mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi.

TATİL İÇİN BODRUM'A GİTTİ

Başarılı futbolcu, Almanya'da düzenlenen EURO 2024'ten döner dönmez soluğu Bodrum'da aldı. Sezonun yorgunluğunu atan ünlü futbolcu, yakın arkadaşlarıyla birlikte denizin ve güneşin tadını çıkardı.

ŞEYMA SUBAŞI İLE SABAHA KADAR EĞLENDİ

İddiaya göre burada Şeyma Subaşı ile karşılaşan Yılmaz, sosyetik güzelle derin sohbete daldı. Saatler ilerledikçe oldukça samimi olan Yılmaz ve Subaşı gece sonunda, başka bir mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz