Turk Time
DOLAR
48,6215 %0.2
EURO
56,2970 %-0.05
ALTIN
6765,1150 %-0.29
BIST-100
14467,25 %0
PETROL
103,6000 %1.84
BONO
39,8900 %0.33
ISTANBUL
BUGÜN
19/24°
ISTANBUL
YARIN
19/23°

Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni belli oldu: Acun'dan tam destek

Mohammed Alsaloussi ile hayatını birleştiren Şeyma Subaşı'nın evliliği sadece 4 ay sürdü. Subaşı'nın psikolojik şiddet nedeniyle boşanmak istediği, kızının babası Acun'un ise kararının arkasında olduğu öğrenildi.

  • Son Güncelleme:
Şeyma Subaşı'nın boşanma nedeni belli oldu: Acun'dan tam destek

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Mısırlı milyarder eşi Mohammed Alsaloussi'nin (Meedo) resmen boşanmak için süreci başlattığı öğrenilmişti.

Sabah'tan Bülent Cankurt'un aktardığına göre, boşanmanın sebebinin 'şiddet' olduğu ortaya çıktı.

İddiaya göre Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uyguluyormuş; yüzüne tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar takmaya kadar yapmadığını bırakmıyormuş.

EN BÜYÜK DESTEK ACUN ILICALI'DAN
Bu süreçte çok yıpranan Şeyma Subaşı'na ise en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı'nın verdiği öğrenildi.

Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı, kızının annesi Şeyma'ya, "Boşan, ben arkandayım" demiş ve maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylemiş.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz