Turk Time
DOLAR
48,4773 %0.03
EURO
56,5037 %0.24
ALTIN
6849,7400 %0.92
BIST-100
14633,18 %1.58
PETROL
98,9300 %1.29
BONO
39,5600 %-0.28
ISTANBUL
BUGÜN
21/27°
ISTANBUL
YARIN
21/28°

Serdal Adalı'dan flaş karar: Beşiktaş seçime gidiyor

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Yönetim Kurulu, Tüpraş Stadyumu’nda yapılan toplantının ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul ile İdari ve Mali Genel Kurul kararı alındığını resmen açıkladı.

  • Son Güncelleme:
Serdal Adalı'dan flaş karar: Beşiktaş seçime gidiyor

Beşiktaş’ta olağanüstü seçim kararı alındı. Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu, bugün Tüpraş Stadyumu’nda gerçekleştirdiği toplantıda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılmasına karar verdi.

KRİTİK SEÇİM İÇİN İLK TARİH 27 EYLÜL OLARAK BELİRLENDİ

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu tarihte çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci ve son toplantı, çoğunluğa bakılmaksızın 4 Ekim Pazar günü yapılacak.

İDARİ VE MALİ GENEL KURUL TARİHLERİ DE NETLEŞTİ

Yönetim Kurulu toplantısında, 1 Haziran 2025-31 Mayıs 2026 dönemini kapsayan Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nın tarihi de belirlendi. Buna göre Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Eylül Cumartesi günü yapılacak.

Çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci ve son toplantı, 3 Ekim Cumartesi günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Beşiktaş, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ile Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’na ilişkin detaylı bilgilendirmenin daha sonra ayrıca yapılacağını duyurdu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz