Şentop: 'Cumhurbaşkanımız 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Erdoğan'la ilgili iddialarına TBMM Başkanı Mustafa Şentop da yanıt verdi. Şentop, Erdoğan "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir" dedi.
- Son Güncelleme:
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iddialarıyla ilgili iktidar temsilcileri ve AKP yöneticilerinin ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan da bir yanıt geldi.
Şentop, "Cumhurbaşkanımız 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir. Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli" dedi.
Meclis Başkanı Şentop, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her vesileyle, kefenini giyerek siyaset yoluna çıktığını ifade ve ispat eden, ülkesine kalbi duygularla bağlı hayatını milletine adamış bir liderdir; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da 'kaçmak' fiiliyle yan yana konulabilecek ülkedeki son kişidir. Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli."
Cumhurbaşkanımız @RTErdogan her vesileyle, kefenini giyerek siyaset yoluna çıktığını ifade ve ispat eden, ülkesine kalbi duygularla bağlı hayatını milletine adamış bir liderdir; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da "kaçmak" fiiliyle yanyana konulabilecek ülkedeki son kişidir.
— Mustafa Şentop (@MustafaSentop) May 25, 2022
Seçim kampanyasına malzeme arayanlar, ülkemize katkısı olacak başka konular seçmeli.
— Mustafa Şentop (@MustafaSentop) May 25, 2022
İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...