AKP Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısı 14.00'te parti genel merkezinde başladı. Gözler, kapatma davası öncesi değerlendirmelerle birlikte son dönemde adı yeni bir parti ile gündemde bulunan Abdüllatif Şener'in üzerindeydi.
Şener, yaptığı açıklamada; "MKYK benim için veda toplantısı, helalleşmeye geldim" dedi.
ŞENER İSTİFA ETTİ
AK Parti MKYK toplantısına katılan Abdullatif Şener istifasını verdi. Toplantının başlangcına katıldım diyen ŞENER, "Dilekçemi verdim. İstifa medeni bir müessedir. Arkadaşlarımıza veda konuşmamı yaptım." Şener Başbakanın "Hayırlı olsun" dediğini söyledi.
ARABASINA KADAR UĞURLADI
Şener, AK Parti genel sekreteri İdris Naim Şahin'le basının karşısına çıktı. İdris Naim Şahin, Şener'i arabasına kadar uğurladı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...