Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelmek üzere havalanan Türk Silahlı Kuvvetlerine ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan’da düşmesi sonucu uçakta 20 personel şehit oldu.
Daha sonra Ankara’ya getirilen şehitler Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Mürted Hava Meydan Komutanlığı’nda düzenlenen tören ile defnedilecekleri şehirlere gönderildi.
BABA EVİNDEN HELALİK ALINDI
Şehit Pilot Yarbay Gökhan Korkmaz, İstanbul Büyükçekmece’de bulunan baba evine getirilerek helallik alındı.
Şehidin naaşı daha sonra Büyükçekmece Kuba Camii’nde getirildi.
Şehit Yarbay Korkmaz'ın naaşı, İstanbul Büyükçekmece ilçesi Kuba Camii'nde düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...