Turk Time
DOLAR
47,7748 %0.02
EURO
55,2179 %0.22
ALTIN
6737,5260 %-0.49
BIST-100
14070,83 %-0.28
PETROL
85,9300 %-1.5
BONO
41,3100 %-0.7
ISTANBUL
BUGÜN
24/30°
ISTANBUL
YARIN
23/27°

Şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz için tören düzenlendi

Ümraniye'de gittiği operasyonda şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi. Yılmaz'ın cenazesi memleketi Sivas'a gönderildi.

  • Son Güncelleme:
Şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz için tören düzenlendi

Polis memuru Şeyda Yılmaz, Ümraniye'de gittiği operasyonda motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve firari durumda olan Yunus Emre Geçti ile yaşanan arbede sonrası şüphelinin silahla ateş etmesi sonucu şehit oldu.

Olay sonrası yakalanan 19 yaşındaki zanlının 26 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'nde tören düzenlendi.

Törene, meslektaş ve eşi Semih Yılmaz, aile yakınları ve İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile şehidin meslektaşları katıldı. 

Şehit polis memuru Yılmaz, baba ocağı Sivas’ta bugün Merkez Ayyıldız Camisi’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

MESLEKTE YILINI DOLDURMAMIŞTI

Polis memurluğu görevine 2023 yılı Aralık ayında giren şehit Şeyda Yılmaz'ın, Ankara Polis Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olduğu ve ilk görev yerinin İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olduğu öğrenildi.

2 YIL ÖNCE EVLENMİŞTİ

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz, kendisi gibi polis olan Semih Yılmaz ile 2 yıl önce evlenmişti.

Eş durumundan İstanbul'a tayin olan Şeyda Yılmaz,  Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliğinde görevlendirilmişti.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz