Turk Time
DOLAR
49,5152 ▲ %0.09
EURO
55,7109 ▲ %0.12
ALTIN
6633,2050 ▼ %-0.03
BIST-100
11721,72 ▼ %-2.89
PETROL
107,5800 ▲ %3.4
BONO
39,5200 ▲ %0.2
ISTANBUL
BUGÜN
10/16°
ISTANBUL
YARIN
12/18°

Sahte doçent Zehra Atalay Laçin gözaltına alındı

Aksaray Üniversitesinde , doçentlik belgesi sahte olduğu anlaşılan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin, gözaltına alındı.

  • Son Güncelleme:
Sahte doçent Zehra Atalay Laçin gözaltına alındı

ASÜ Rektörlüğü, 22 Ekim'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesine ataması iptal edilen öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin, hakkında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

Şikayet üzerine polis merkezine ifadeye gelen Zehra Zulal Atalay Laçin, "dolandırıcılık" ve "evrakta sahtecilik" suçlarından gözaltına alındı. Zehra Zulal Atalay Laçin'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

OLAY

ASÜ Rektörlüğünden 22 Ekim'de yapılan açıklamada, 28 Eylül'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesine atanan ve sosyal medyada tartışma konusu olan bir öğretim üyesinin, üniversiteye sunduğu ve atanmasına temel teşkil eden doçentlik belgesiyle ilgili oluşan tereddütün ciddiyetle takip edildiği, ilgili kurumla yazışma yapıldığı, gelen belge üzerine bahse konu kişinin atanmasının iptal edildiği bildirilmişti.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz