Turk Time
DOLAR
49,6918 ▲ %0.08
EURO
55,7233 ▼ %-0.14
ALTIN
6384,7620 ▼ %-0.62
BIST-100
11116,99 ▼ %-0.92
PETROL
112,1300 ▲ %2.83
BONO
39,8300 ▲ %0.53
ISTANBUL
BUGÜN
12/18°
ISTANBUL
YARIN
13/19°

Saadet Partisi lideri Kamalak'tan veda

Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Genel Başkanı olarak son kez basın toplantısı düzenledi.

  • Son Güncelleme:
Saadet Partisi lideri Kamalak'tan veda
Saadet Partisi Genel Başkanı olarak son kez basın toplantısı düzenleyen Mustafa Kamalak, partisinin genel merkezinde gazetecilere açıklamalarda bulunarak, helallik istedi.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatından sonra üstlendiği genel başkanlık görevini, partisinin pazar günü yapılacak 6. Olağan Kongresi'nde bırakacağını belirten Kamalak, Yüksek İstişare Kurulu tarafından genel başkanlığa aday gösterilen Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'na başarılar diledi.

Milli Görüş hareketinin son 50 yıllık süreçte Türkiye'nin dönüşümünün en etkili aktörlerinden biri olduğunu vurgulayan Kamalak, kendisinin de bu yolda çalıştığını belirtti.

Mustafa Kamalak, "Partimizin ilkelerinden asla taviz vermediğimi zannediyorum. Kınayanların kınamasına aldırmadan, doğru bildiklerimi eğip bükmeden dosdoğru söylemeye gayret ettim. Kimsenin şüphesi olmasın ki önümüzdeki dönemde de Saadet Partisi, siyasal hayatımızın en önemli aktörü olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Kamalak, "Saadet Partisi'nden başka çalınacak kapı, gidilecek doğru bir adres yoktur." dedi.

AA

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz