Turk Time
DOLAR
47,5166 %0.18
EURO
54,8508 %0.12
ALTIN
6175,3710 %-1.31
BIST-100
13458,10 %1.24
PETROL
89,1200 %2.54
BONO
42,0500 %0.12
ISTANBUL
BUGÜN
23/28°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Rihanna İçkiyi Fazla Kaçırınca Rötar Yaptı!

Rihanna'ya Neler Oluyor?

  • Son Güncelleme:
Rihanna İçkiyi Fazla Kaçırınca Rötar Yaptı!

Çılgın davranışlarıyla Britney Spears'ın dağıtmış halini hatırlatan şarkıcı için endişe ediliyor.

Pop müziğin son dönemdeki en sorunlu ismi Rihanna, her gün gazetelerde. Çılgın davranışlarıyla Britney Spears'ın dağıtmış halini hatırlatan şarkıcı için endişe ediliyor.

1988 doğumlu ünlü şarkıcı Rihanna, pop müziğin yeni sorunlu kızı oldu! Rihanna, son günlerde tamamen kontrol dışı tavırlarıyla dikkat çekiyor.

HOUSTON GİBİ OLABİLİR!
Gazetecilere saldıran, Grammy Ödül Töreni'nde Katy Perry ile flört eden, striptiz kulüplerinden çıkmayan, sabahtan itibaren içki içen, son olarak uyuşturucu kullanırken de fotoğraflanan Rihanna'nın sonunun Amy Winehouse ya da Whitney Houston gibi olmasından edişe ediliyor.

Life and Style dergisi daha önce aynı duruma Britney Spears'ın da düştüğünü hatırlatıp, "Britney, en dipten geri dönmeyi başardı. Rihanna, büyük tehlike altında" diye yazdı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz