Rafet El Roman Ceren Kaplakarslan’la Barıştı
Bu aşktan gerçekten roman olur!
- Son Güncelleme:

Kızından ayrıldığında “Hizmetçisini hamile bırakan adamdan ne beklenir ki!” diye açıklama yapan Atilla Kaplakarslan hakkında 100 bin liralık tazminat davası açan El Roman, “O konuları açmayalım” dedi
Rafet El Roman, geçtiğimiz aylarda evlilik hazırlıkları yaptıkları sırada ayrıldığı Ceren Kaplakarslan’a geri döndü.
İkili önceki gün Etiler’de yemek yedi.
Arkadaşlarıyla otomobil beklerken görüntülenen El Roman ile Kaplakarslan, gazetecilere mutluluk pozu verdi.
Sevgilisini yanına oturtup direksiyona geçen ünlü şarkıcı, “Her şey yolunda” dedi.
Ayrılık kararı aldığı günlerde Ceren Kaplakarslan’ın babası Atilla Kaplakarslan’ın büyük tepki gösterdiği Rafet El Roman, bu konudaki sorulara cevap vermedi.
Kendisi hakkında söylediği, “Ben o adamın ne olduğunu biliyordum. Hizmetçisini hamile bırakan adamdan zaten ne beklenir ki!” sözleri nedeniyle Atilla Bey’e 100 bin liralık dava açan ünlü şarkıcı, “Aman şimdi hiç o konuları açmayın” diye konuştu.
HABERTÜRK

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...