Pirinçte Akıl Almaz Fiyat Artışının Nedeni Ortaya Çıktı: Ak Parti'nin Yardım Paketi!!!
Ak Parti'nin yardım paketi için anlaştığı firmalar, ürünün büyük bölümünü kapatınca, fiyatlar füze gibi yükseldi. Pirinç, 'Oya dönüşmek üzere' paketlere girince fiyatlar patladı.
- Son Güncelleme:

Son 1 ayda başta pirinç olmak üzere, mercimek, kuru fasulye, bulgur, nohut gibi ürünlerde kimsenin akıl erdiremediği fiyat yükselişleri yaşandı. Vatandaş kadar ekonomistleri de hayrete düşüren bu artışların gerçek sebebi sonunda ortaya çıktı.
AMAÇ VURGUN DEĞİL
Büyük bir kuru gıda firması sahibi ani fiyat artışlarına piyasadan yüklü miktarda mal kapatan firmaların sebep olduğunu öne sürdü. Ancak bu firmalar piyasadan malı 'Stoklayıp vurgun yapalım' amacı ile değil, taahhüt ettikleri işin gereği olarak kapattı.
EEE.. SEÇİM GELİYOR
Taahhüt ettikleri iş ise AKP'nin yaklaşan seçimlerde dağıtacağı milyonlarca yardım paketini hazırlamaktı. Pirinç, makarna, bulgur, nohut, kuru fasulye, mercimek gibi ürünler, 'Oya dönüşmek üzere' paketlere girince fiyatlar da böyle patladı.
Güneş

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...