Turk Time
DOLAR
47,9015 %0.05
EURO
55,5553 %0.2
ALTIN
6782,7840 %0.68
BIST-100
14088,70 %-0.59
PETROL
87,5100 %0.29
BONO
40,9700 %-0.36
ISTANBUL
BUGÜN
22/27°
ISTANBUL
YARIN
22/29°

PAMUKOĞLU: ABD BİZDEN PKK'YA GENEL AF ÇIKARMAMIZI İSTEYECEK!

Türk Ocakları Uzunköprü Şubesi'nin düzenlediği "Türkiye ve Terör" konulu sempozyuma konuk olarak katılan Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

  • Son Güncelleme:
PAMUKOĞLU: ABD BİZDEN PKK'YA GENEL AF ÇIKARMAMIZI İSTEYECEK!

Pamukoğlu, Türk ordusunun yabancı topraklarda gezen bir ordu gibi olduğuna değinerek, "Sonu gelmeyen kahrolsun PKK öyküsü yıllardır dilimizde. Kürdistan devletini kuracaklar. ABD bizden PKK'ya genel af çıkartmamızı isteyecek." dedi. PKK'nın şu anda hem dağda hem de mecliste olduğuna değinen Pamukoğlu, "Bugüne kadar bu kadar saldırgan, bu kadar saygısız, bu kadar dilleri sivri, bu kadar cesaretli değillerdi. Şimdi çok saldırgan oldular. Bu cesareti nerden alıyorlar. Ya emir veren devlet olursun, ya da emir alan olursun. Bu, tarihten bu yana böyle gelegelmiştir. Cesareti olmayan bir toplumdan özgür olması beklenemez." şeklinde sözlerini tamamladı.

Pamukoğlu Türkiye'nin konuşarak yaşayan bir topluma dönüştüğünü ifade ederek, herkesin konuştuğunu, laf ürettiğini, herkesin iş yapmaktan kaçtığını ifade etti. Toplayıcı olmadan, birleştirici olmadan, lider olmadan işlerin yoluna girmeyeceğini anlatan Pamukoğlu, PKK terör örgütünün lafla bitirilemeyeceğini, planlı bir çalışmayla millletçe kenetlenerek birlik beraberlik içerisinde bitirebileceğini anlattı. Pamukoğlu PKK meselesinin ileride nasıl anlatılacağını bilmediğini vurgulayarak, "PKK'yı tarihçilerimiz ileride nasıl yazacak, nasıl anlatacak çok merak ediyorum. Çok da iyi anlatacaklarını zannetmiyorum. Bu topraklar üzerinde yabancıların tarihten bu yana gözü var. Bunu da PKK ile gidermek istiyorlar." diye konuştu.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz