CHP Genel Başkanvekili Özgür Özel’in sosyal medya hesaplarında yürüttüğü temizlik çalışması sırasında dikkat çekici bir hata yaşandı. Partiden edinilen bilgilere göre, aktif olmayan hesaplar ve bazı AK Parti’ye geçen isimler listeden çıkarılırken, yanlışlıkla Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu da takipten silindi.
CHP yetkilileri, bu durumun kısa süre içinde düzeltilerek Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu’nun Instagram hesaplarının tekrar takibe aldı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |