E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Özgür Özel iki aday için oy istedi: Büyük bir heyecan var 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Bağlıca halk buluşmasına katıldı. Özel, Etimesgutlu seçmenlerden Yavaş ve Beşikçioğlu için oy istedi.

9.03.2024 - 15:15
Özgür Özel iki aday için oy istedi: Büyük bir heyecan var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu ile bugün Ankara’nın Etimesgut ilçesinde Bağlıca halk buluşmasına katıldı. Etimesgutlu seçmenlerden Yavaş ve Beşikçioğlu için oy isteyen Özel, belediyelerde çok güçlü olmaları gerektiğini söyledi.

'İLÇE BELEDİYESİNDE VE BELEDİYE MECLİSİNDE DE ÇOK GÜÇLÜ OLMALIYIZ'
Özel, Ankara'nın kendileri için çok önemli olduğu vurgulayarak şunları söyledi:

Büyük bir heyecan var. 31 Mart yaklaşıyor. Yoğun bir program içindeyiz. Bu seçim her yerde çok önemli. Ancak Ankara’daki önemi bambaşka. Etimesgut, 5 yıl önce Mansur Başkan’a verdiği oyu sonuna kadar helal ediyor. Çünkü Mansur Başkan parti ayırmadan, hiçbir ayrımcılık yapmadan, yoksulun, hiçbir ayrımcılık yapmadan esnafın, hiçbir ayrımcılık yapmadan emeklinin, hiçbir ayrımcılık yapmadan işsizin koluna giren, ona destek veren, arkasında duran, halkçı bir belediyecilikle bütün Ankara’nın gönlünü fethetti, kendisini yürekten tebrik ediyoruz. Mansur Başkanı ben Ankara’da anlatmıyorum, Türkiye’nin dört bir yanından, Ege’de, İç Anadolu, Karadeniz, Trakya’da Mansur Başkanı anlatıyorum. Pandemide yaptıklarını, nasıl gönülleri fethettiğini, her yerde söylediğimizi burada tekrar etmeme gerek var. Mansur Başkan 31 Mart seçiminde Türkiye rekoru kıracak, Türkiye rekoru. Ama sadece Mansur Başkan’ın seçilmesi yetmiyor. Çünkü çok şey yapmak istiyor ama büyükşehir belediye meclisinde çoğunluk olmayınca elini, kolunu bağlıyorlar. Büyük mücadele ediyor, mazeret bilip de hizmet edemiyorum, ne yapayım demiyor. Ama bu kadar işi belediye meclis çoğunluğu yokken yapan Mansur Başkan belediye meclis çoğunluğunu aldığında destan yazacak, destan. Bunun için çok önemli bir işimiz var. Sadece büyükşehir belediyesinde değil, ilçe belediyesinde ve belediye meclisinde çok güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için ne lazım? Güçlü bir aday lazım.

'BÜTÜN DEMOKRATLAR ERDAL BAŞKAN İÇİN 31 MART’I BEKLİYOR'
Geçmişi ile güçlü, halkın bildiği, tertemiz, çalışkan, enerjik, her yaştan gençlerin sevgilisi, hepimizin sevgilisi Erdal Beşikçioğlu burada. Erdal Başkanı sevmeyen yok. Bir tek sorunumuz var. Anket yapıyoruz, ankette önde çıkıyor ama anketörler diyor ki yahu çok daha yukarıda çıkacak ama soruyoruz, kime oy vereceksin diye. İsimler bitiyor, teyze diyormuş ki ben valiye vereceğim diyormuş. Ya da gençler diyormuş ki ben Behzat abiye vereceğim, bunların hiçbirine vermeyeceğim. Şimdi hepimizin bir görevi var. Erdal Beşikçioğlu’nu gençler, yaşlılar, her yaştan gençler. Toplumun tüm kesimleri çok seviyor ancak onun ismini herkese ezberletmek hepimizin görevi. Erdal Beşikçioğlu’nu şöyle söyleyeyim. O polis akademisinden mezun komiser değil beşikten komiser. Beşikçioğlu’nu hatırlasınlar oy versinler. O da Etimesgut’ta çok önemli işler yapacak. Onu sevmeyen yok. Toplumun tüm kesimleri seviyor. Geçmişte Güneydoğu’da, bölgede çok önemli görevler yapmış, toplumun tüm kesimleri seviyor, Güneydoğu’dan buraya gelmiş Kürt vatandaşlarımız o dönemlerde yaptığı hizmetlerden dolayı seviyorlar. Sosyal demokratlar seviyor. Milliyetçi demokratlar seviyor. Muhafazakar demokratlar seviyor. Ankara’nın, Etimesgut’un bütün demokratları Erdal Başkan diye 31 Mart’ı sabırsızlıkla bekliyor.

'GÖZÜ GÜNEŞ GİBİ PARLAYAN İYİ İNSANLARDAN OY İSTİYORUZ'
Etimesgut’u geride bıraktılar, mahzun bıraktılar. Yolun bir tarafı gelişmiş, bir tarafı mahzun. Herkes Çankaya’ya gidiyor hafta sonunda, gezmeye, eğlenmeye. O taraf canlı, bu taraf zayıf kalıyor. Aradaki fark buraya belediyeciliği bilen, yönetim kabiliyeti yüksek, kendisi enerjik. Buraya üniversite öğrencilerinin çekim merkezi haline getirecek yatırımları, yurtları yapacak. Kreşler yapacak. Gençleri buraya toplayacak, Etimesgut’u cıvıl cıvıl, kıpır kıpır bir ilçe ve burayı bir cazibe merkezi haline getirecek bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. O anlayış da Erdal Başkan’da var, en büyük destekçisi Mansur Başkan’da var. 31 Mart seçimlerinde biz iyi yönetime oy istiyoruz. İyi insanlara oy istiyoruz. Biz 31 Mart seçimlerinde bundan sonra Etimesgut’un yüzünü güldürecek, uyumla çalışacak bir ikiliye oy istiyoruz. Bundan sonraki dönemde artık hem Bağlıca, hem Etimesgut’ta bir ezber bozulsun istiyoruz. Bunun için elbette sosyal demokratlardan oy istiyoruz. Muhafazakar demokratlardan, milliyetçi demokratlardan, yakasında güneş olan ya da yakasında olmasa gözü güneş gibi parlayan iyi insanlardan oy istiyoruz.

'AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK'
Biz Etimesgut’ta Türkiye ittifakından oy istiyoruz. Türkiye ittifakı, Cumhur İttifakı’nın yani korkutan, tehdit eden, şantaj yapan, korku ittifakı Cumhur İttifakı’nın aksine, iyi insanların, güzel insanların, yüreğinde vatan, Atatürk sevgisi olan insanların, çıkar peşinde koşanların değil vatanın çıkarını kendi çıkarının önüne koyanların, birilerine arsaları peşkeş çekmek yerine Ankaralının hizmetine sunanların iktidarı artık gelsin istiyoruz. Bundan sonraki süreçte biz Türkiye ittifakı olarak renklerimizi ay yıldızlı al bayraktan alıyoruz. Türkiye ittifakının renkleri kırmızı ile beyazdır. Kırmızı- beyaz, en büyük Türkiye. Çünkü milli takım gol attığında kim seviniyorsa Türkiye ittifakındadır. Filenin sultanları şampiyon olduğunda İstiklal Marşı okunurken kızlarımızla birlikte kim ağlıyorsa, Türkiye ittifakındadır. Ayrımız, gayrımız yok. Bu ülkenin birliğinden, bütünlüğünden yana olan, içinde insan sevgisi olan, vatan sevgisi olan, yaşadığı bütün sıkıntılardan kurtulmak için gün sayan, yeter artık diyen, biraz da halkın sesi duyulsun diyen, artık rantçı belediyecilik yerine halkçı belediyeciliğin sırası geldi diyen tüm Bağlıcalılardan, tüm Etimesgutlulardan her iki adayımıza da sahip çıkmalarını bekliyoruz."

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel ...
Yeniden Refah’tan 30 yıl sonra aynı kare…
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara’da kamyon kasasında ...
Bakan Fidan'dan F-16 ve F-35 mesajı: Bundan sonrası teknik süreç
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amerika programını değerlendirdi. Fidan, ...
 
Özgür Özel'den iddialı mesaj: CHP'yi iktidar yapacağım!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk'te "Seçime Doğru" programında ...
Erdoğan: Bu benim için bir final!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim için bu bir final, yasanın ...
Bakan Göktaş: Kadın milletvekili oranı yüzde 4 iken yüzde 20’ye yükseldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “2002 yılında ...
 
Zelenskiy: Ukrayna'ya verdiği güvenilir destekten dolayı Türkiye'ye minnettarım
Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Türkiye'nin Ukrayna'ya verdiği ...
Blinken'la görüşen Fidan: Gazze’deki vahim durum, meseleye acilen eğilmemizi gerektiriyor
ABD'de Stratejik Mekanizma Toplantısı kapsamında Amerikalı mevkidaşı Antony ...
Bakan Özhaseki: Belediyecilikte 22 yıldır ne söz vermişsek yaptık
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Türkmenistan
MHP
Netanyahu
passolig
Christoph Daum
ygs soru ve cevapları
Bütçe
bodrum
Maden Ocakları