Turk Time
DOLAR
48,0966 %0.05
EURO
56,1327 %0.04
ALTIN
7201,2270 %0.15
BIST-100
14501,49 %0
PETROL
91,0800 %0.67
BONO
40,1100 %-1.81
ISTANBUL
BUGÜN
24/30°
ISTANBUL
YARIN
23/30°

Özgür Özel'den taraflı yayın tepkisi: Cenazemde istemiyorum!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. TRT'nin taraflı yayın yaptığını belirten Özel, "Bir gün ölürsem TRT'yi cenazeme istemiyorum." dedi.

  • Son Güncelleme:
Özgür Özel'den taraflı yayın tepkisi: Cenazemde istemiyorum!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu.

Özel'in açıklamalarından satır başları şöyle:

TRT'Yİ CENAZEME İSTEMİYORUM
"Anayasa diyor ki 'TRT özerktir ve tarafsızdır.' O tarafsız TRT, Murat Kurum 29 dakika Ekrem İmamoğlu 0, Hamza Dağ 26 dakika Cemil Tugay'a 0, Turgut Altınok'a 17 dakika Mansur Yavaş 0. Yapmış oldukları yayında tarafsız davranacaklarını bu Meclis talimat vermiş. İşte AKP'nin bir kamu televizyonunu kendi yayın organı haline getirdiğinin göstergesi.

1 Ocak'tan bu yana Recep Tayyip Erdoğan 2 bin 952 dakika bana 43 dakika. Genel Merkez yanarsa haber yapacaklar herhalde. Beni de ölürsem cenaze törenimi verecekler herhalde. Bir gün ölürsem TRT'yi cenazeme istemiyorum.

İDLİB'DEKİ 34 CANIMIZIN HESABINI SORMADIN
"İdlib'deki 34 canımızı hangi ülkenin savaş uçakları taarruzla şehit etti? Sen onların nasıl hesabını sormadın. Seni kapıya koyanlara en yakın dost diyorsun. Günü geldiğinde hesap soracağız.

ANAGOLD'UN VERGİ CEZASININ SİLİNMESİ
2023 mayıs seçimlerinden bu yana TBMM Genel Kurulu'na 44 tane maden teklifi geldi ve yasalaştı. İçinde madencilerin iş sağlığı ile ilgili tek bir madde yok. Murat Kurum'un imzasıyla ÇED raporunun verilmesi, daha sonra Erdoğan'ın imzasıyla Anagold'un vergi cezasının silinmesi. Böyle bir vicdansızlık, kayırmacılık. Bunu yapanlar milletin karşısına çıkıp "milletimizi ezdirmeyiz" diye açıklama yapıyorlar.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz