E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Özgür Özel'den net mesaj: Bu düzeni değiştirmeye ant içtik 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Parti Programı Taslağı ve Yaklaşım Belgeleri Tanıtım Toplantısına katıldı. Burada konuşan Özel, "Birilerinin servet sahibi olup milyonların geçim derdi çektiği bu kara düzeni değiştirmeye ant içtik" dedi.

21.11.2025 - 14:15
Özgür Özel den net mesaj: Bu düzeni değiştirmeye ant içtik

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Güçlü Yurttaş, Güvenli Gelecek, Kazanan Türkiye” CHP Parti Programı Taslağı ve Yaklaşım Belgeleri Tanıtım Toplantısına katıldı. 

"KÖTÜLÜĞE KARŞI MÜCADELEMİZİ CESARETLE VE KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ"

Özgür Özel'İn açıklamalarından satır başları şöyle:

Değerli yol arkadaşlarım kıymetli katılımcılar, Türkiye şifasını da yeniden inşasını da bu programın içinde bulacak. ‘Sanma ki zalimin ettiği kardır’ diyen Yunus’un geçtiği topraklarda kötülüğün en çok sahibine zarar verdiğini unutmamalıyız. Kötülüğe karşı mücadelemizi cesaretle ve kararlılıkla sürdüreceğiz. Gerekirse sistemi çürümenin başladığı dip noktalara kadar topyekûn değiştirmenin kararında olacağız.

Kötülüğü kökünden kazıyacağız. Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu şey, sorunları görmezden gelen değil; onlarla yüzleşen, çözen, siyaset üreten bir anlayıştır. İç barış meselesine de bu pencereden baktık, bakmaya devam ediyoruz.

"BİRİLERİ MİLLETİN BARIŞ UMUTLARINI HEBA EDERSE, HİÇ MERAK ETMESİNLER BİZ BURADAYIZ"

Toplumsal barışımızı sağlamayı olmazsa olmaz görüyoruz. Bu nedenle birileri bırakın Kürt sorununu, Kürtlerin varlığını bile inkar ederken, biz ‘Bu sorun vardır’ dedik, orada durmaya devam ediyoruz. Kayyım uygulamasının sona ermesini, siyasi tutukluların serbest kalmasını, demokratik siyasetin önünün açılmasını savunuyoruz. Bu ülkede son Alevi ‘Sorunum var’ diyene kadar Alevilerin eşitlik sorunu vardır. Bu ülkede son bir Kürt ‘Benim sorunum var, eşitlik sorunum var’ diyene kadar Kürt sorunu vardır. Bunları demokratik zeminde, adaletle, birlik ve beraberlik anlayışı içinde mutlaka hep birlikte çözeceğiz.

Tüm bu konuların Meclis’te konuşulması fikrinin de sahibi zaten biziz. Birileri milletin barış umutlarını heba ederse, hiç merak etmesinler biz buradayız. Türkiye’ye adaleti de demokrasiyi de barışı da getirmeye kararlıyız.

"BU KARA DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYE ANT İÇTİK"

Bu devlet, milletin devletidir. Egemenlik sadece millete aittir. Biz bu programımızla herkese kendisini ait hissedeceği, güven duyacağı, sırtını yaslayacağı bir devlet vadediyoruz. Birilerinin eşit, birilerinin daha az eşit olduğu, birilerinin güvende tutulup milyonların güvencesiz bırakıldığı, birilerinin servet sahibi olup milyonların geçim derdi çektiği bu kara düzeni değiştirmeye ant içtik. Bu yolda yürüyeceğiz.

"BİR BÜYÜK HİKAYE YAZMANIN HEYECANINI VE UMUDUNU TAŞIYORUZ"

Biliriz ki bu millet cesaretiyle her zorluğun üstesinden gelmiş, her kuşatmayı kırmıştır. Bizden önceki kuşaklar korkunun üzerine yürüdü, şimdi artık sıra bizdedir. Çağın kuşatmasını kırmanın parolası, sadece cesarettir. Bir büyük hikaye yazmanın heyecanını ve umudunu taşıyoruz. Herkesi bu onurlu hikayeyi yazdığımız bu sürecin içinde olmaya, omuz vermeye, katkı sağlamaya davet ediyoruz.

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP 'Parti programı' taslağını paylaştı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 4 temel başlıktan oluşan "parti programı ...
CHP için kritik karar! Gürsel Tekin göreve devam edecek
CHP İstanbul İl Başkanlığı'na Gürsel Tekin'in getirilmesine ilişkin dava, ...
TBMM düğmeye bastı: Çocuklar için komisyon kurulacak
TBMM'de, çocukların suça sürüklenmesine yol açan nedenlerin tüm boyutlarıyla ...
 
Komisyon toplanıyor! Gündem: İmralı!
Terörsüz Türkiye kapsamında kurulan Komisyon, İramlı'ya gidilip gidilmeyeceğine ...
Erdoğan'dan kritik temaslar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere 21-23 Kasım ...
CHP'den çarpıcı TRT kararı
CHP, İBB yargılamalarının TRT'de yayınlanması talebiyle TRT'nin İstanbul'daki ...
 
AK Parti'den 'İmralı ve komisyon' açıklaması
AK Parti İmralı ziyareti konusundaki tavrını bugün belirledi. Toplantı ...
11. Yargı paketinin Meclis'e sunumu ertelendi
Başta trafik cezaları olmak üzere, bir dizi ve ihlalde ciddi yaptırımlar ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Felaket' diyerek açıkladı: Nüfus artış oranımız azalıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğum hızındaki düşüşe ve nüfus problemlerine ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
tff
ygs sonuçları
konya
sanayi
Çankaya Köşkü
yakmak
Chloe Loughnan
zonguldak maden
Necmettin Erbakan