Gaziantep’in Araban ilçesine bağlı kırsal Elif Mahallesi yakınlarında Fırat Nehri kıyısında balık tutan vatandaşlar, su üzerinde hareketsiz yatan bir çocuk cesedi görünce durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Rumkale Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı’na bağlı ekipler, kısa sürede bölgeye ulaşarak cesedi sudan çıkardı.
CESEDİ NEHİR ÜZERİNDE BULUNDU
Yapılan ilk incelemelerde, cesedin 24 Mayıs’tan bu yana kayıp olan ve otizmli olduğu belirtilen 10 yaşındaki Onurcan Özdemir’e ait olduğu belirlendi. Gaziantep Valiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, “Aramaların 15. gününde Elif Mahallesi Kırkak mevkisinin güneyinde Fırat Nehri üzerinde bir çocuk cesedi bulunmuştur. Baba Murat Özdemir tarafından yapılan teşhis sonucu, cesedin Onurcan Özdemir’e ait olduğu kesinlik kazanmıştır” denildi.
Onurcan’ın cansız bedeni, ön otopsi işlemleri için Araban Devlet Hastanesi morguna, ardından detaylı inceleme için Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Murat ve Aynur Özdemir çiftinin Hasanoğlu Mahallesi’nde kaybolduğunu bildirdiği oğulları için AFAD, jandarma, itfaiye ve gönüllü ekiplerin de yer aldığı geniş kapsamlı bir arama-kurtarma çalışması başlatılmıştı. Bölgede 15 gün boyunca yürütülen yoğun çalışmalara rağmen minik Onurcan’dan acı haber geldi.
Olayla ilgili soruşturma jandarma ekipleri tarafından titizlikle sürdürülüyor.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...