Terzialiler Mahallesi Başoğlu Sokak üzerinde bulunan bir otelin önünde saat 21.30 sıralarında meydana gelen olay, görgü tanıklarının ifadelerine göre sözlü bir tartışmayla başladı. 53 yaşındaki Ecevit C., iddiaya göre maddi anlaşmazlık yaşadığı Serap Yılmaz ve Hatice Yeysikan ile karşı karşıya geldi.
Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Ecevit C., yanında taşıdığı ateşli silahla her iki kadına da kurşun yağdırdı. Saldırganın olay yerinden hızla uzaklaşmasının ardından çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, 25 yaşındaki Serap Yılmaz’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı olarak Ortaca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 32 yaşındaki Hatice Yeysikan ise doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı.
Saldırının ardından otomobiliyle kaçan şüpheli Ecevit C., Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz takibiyle kısa sürede tespit edildi. Polisin "dur" ihtarına uymayan şüpheli, yaşanan kovalamaca sonucunda sıkıştırıldı. Teslim olmayı reddeden Ecevit C., aynı silahı bu kez kendi göğsüne doğrultarak ateşledi.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şüphelinin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Savcılık incelemesinin ardından cenazeler otopsi işlemleri için adli tıp morguna sevk edilirken, polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. "Alacak-verecek" iddiasının yanı sıra olayın ardındaki asıl nedenin ve varsa diğer bağlantıların aydınlatılması için bölgedeki güvenlik kameraları mercek altına alındı.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...