Turk Time
DOLAR
47,5837 %0.04
EURO
55,1165 %0.2
ALTIN
6540,6410 %0.69
BIST-100
13703,13 %0.11
PETROL
78,7400 %-0.2
BONO
41,5400 %0.31
ISTANBUL
BUGÜN
24/31°
ISTANBUL
YARIN
25/31°

Ormana terk edilmiş bebek bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir bebeğin ormanlık alanda terk edilmiş halde bulunmasıyla ilgili 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

  • Son Güncelleme:
Ormana terk edilmiş bebek bulundu

Muğla'da yeni doğmuş bir bebeğin ormana terk edilmiş halde bulunması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, mesire yerinin yakınındaki ormanlık alanda bulunan bebeği terk edenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, şüpheliler S.M. ve R.S'yi gözaltına aldı. Biri kadın olan söz konusu 2 zanlının jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU İYİ
Devlet korumasına alınan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaçulha Mahallesi Kayıkseki Mesire Alanı'nın üst kısmındaki ormanlık alanda 6 Eylül'de, 2 kişi duydukları sesler üzerine, çalıların içine terk edilen yeni doğmuş erkek bebek bulmuştu.

İlçedeki özel hastaneye götürülen bebek tedavi altına alınmıştı.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz