Ajda Pekkan Harbiye’deki Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 13 Haziran’da konser vermiş, seyirciler arasındaki Orhan Gencebay ile düet yapmak istemişti. Ajda Pekkan, Orhan Baba’ya “Sizinle bir ‘Kaderimin Oyunu’ atırmak isterdim ama parmağınızı incitmişsiniz, bu yüzden söylemiyoruz. Geçmiş olsun” demişti.
Bu sözlere çok sinirlenen Orhan Gencebay aradan 5 gün geçmesine rağmen sakinleşmedi ve “Ajda Pekkan ile düet işini önceden hiç konuşmamıştık. Ben yıllardır sahneye çıkmıyorum. Süperstar bile teklif etse böyle bir düet yapmam. Çok çirkin bir davranıştı” dedi.
Posta
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...