Turk Time
DOLAR
47,7010 %0.16
EURO
55,0020 %-0.02
ALTIN
6534,4690 %0.65
BIST-100
13798,82 %0
PETROL
82,5200 %-0.31
BONO
41,5300 %-0.02
ISTANBUL
BUGÜN
24/31°
ISTANBUL
YARIN
24/31°

Ordu'daki skandalda 3 kişi serbest 1 kişi karantinada

Geçtiğimiz akşam Ordu'da yeni stadyumun açılışında yaşanan konfeti skandalının ardından gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 1 kişi ise karantinaya alındı.

  • Son Güncelleme:
Ordu'daki skandalda 3 kişi serbest 1 kişi karantinada

Ordu'da yeni stadyumun açılış gününde sahaya atılan konfetilerin arasında Kur'an-ı Kerim sayfalarının bulunması tepkilere yol açmıştı.

Durumu farkeden vatandaşlar, emniyet görevlilerine ihbarda bulunmuş ve olayla ilgili Ordu Valiliği'nce soruşturma açıldığı duyurulmuştu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA!

Olayla ilgili Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

Ş.Ö isimli Forza Fidangör Taraftar Grubu lideri tarafından orta ve lise öğrencilerinden kullanmadıkları ders kitaplarını getirmelerini istedikleri, öğrencilerin bu kitapları C.D. ve Ü.T. isimli şahıslara getirerek teslim ettikleri, bu iki şahsın da toplanan kitapları B.M. isimli şahsa teslim ettikleri ve iki ayrı matbaada kestirerek konfeti haline getirdikleri tespit edilmiştir. İlgili 4 şahıs kısa sürede gözaltına alınmış olup konu ile ilgili adli ve idari tahkikat devam etmektedir.

3 KİŞİ SERBEST, 1 KİŞİ KARANTİNADA

Gözaltına alınan şahıslardan 3'ü serbest kalırken, birinin koronavirüs testi pozitif çıkması sonucu karantinaya alındığı duyuruldu.

Karantinaya alınan kişinin tedavisinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR 

YORUM YAP 

Bu bölüm boş bırakılamaz
Bu bölüm boş bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz