Oktay Saral: Özür dileyecek bir şey söylemedim
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevinden ayrılan Oktay Saral, ayrılık kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istediğini ifade etti. Azerbaycan'la yaşananlarla ilgili konuşan Saral, "Özür dilenecek bir şey yok" dedi.
- Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden ayrılan Oktay Saral, özür dilemesini gerektiren bir durum olmadığını belirtti.
Saral, Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e verdiği röportajda görevden ayrılma sürecini, Azerbaycan'la yaşanan tartışmayı anlattı.
"BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE DEDİM"
Görevden ayrılma kararıyla ilgili soruya cevap veren Saral, şunları söyledi:
"Cumhurbaşkanımız getirdi, Cumhurbaşkanımız istedi, arzu etti ayrılmamı. Başım gözüm üstüne dedim."
"ÖZÜR DİLEYECEK BİR ŞEY YOK"
Saral, özür konusundaki soruya şu yanıtı verdi:
"Burada özür dilenecek bir şey yok Saygı Bey. Azerbaycan benim öz vatanımdır. Azerbaycanlılar benim gardaşımdır. Benim sözlerimde Azerbaycanlıları, Azerbaycan Devleti'ni üzecek bir şey yaptığıma inanmıyorum. Sadece bir insan olarak görüşümü söyledim."

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...