Okan Buruk'tan Barcelona maçı öncesi Osimhen kararı
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, Barcelona karşılaşmasında Victor Osimhen’i ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Orta sahada da önemli bir değişiklik gündemde.
- Son Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’yı ağırlamaya hazırlanan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un kadro tercihlerine ilişkin detaylar netleşmeye başladı. RAMS Park’ta oynanacak kritik mücadele öncesinde sarı-kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği konuların başında Victor Osimhen’in ilk 11’de görev alıp almayacağı geliyor.
OSIMHEN İLK 11’E DÖNÜYOR
Sakatlığını atlatarak takıma dönen Victor Osimhen, Süper Lig’deki Kasımpaşa karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olarak 13 dakika süre aldı. Milliyet’te yer alan habere göre Okan Buruk, Nijeryalı golcüyü Barcelona karşısında ilk 11’de oynatmayı planlıyor.
Bu tercihin hayata geçmesi durumunda, son maçlarda hücum hattında görev alan Deniz Gül’ün yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Osimhen’in ilk 11’e dönmesiyle Galatasaray’ın hücum gücünü artırması hedefleniyor.

LEMINA HAMLESİ, SARA YEDEK KALABİLİR
Okan Buruk’un orta sahada da değişikliğe gitmesi bekleniyor. Deneyimli teknik adamın, Kasımpaşa maçında sakatlığının ardından süre alan Mario Lemina’yı Barcelona karşısında ilk 11’de görevlendirmeyi düşündüğü belirtiliyor.
Lemina’nın kadroya dahil edilmesi halinde Gabriel Sara’nın mücadeleye yedek başlaması gündemde. Buruk’un bu iki tercihiyle takımın hem hücumda hem de orta sahada daha etkili bir oyun ortaya koymasını amaçladığı değerlendiriliyor.

DEV RANDEVU SAAT 22.00’DE
Galatasaray ile Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında bu akşam saat 22.00’de RAMS Park’ta karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı ekip, taraftarının desteğiyle güçlü rakibi karşısında galibiyet arayacak.
Karşılaşma öncesinde gözler Okan Buruk’un açıklayacağı resmi ilk 11’e çevrilirken, Osimhen ve Lemina’nın sahaya ilk düdükle birlikte çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu.

YORUMLAR
İlk yorum yapan sen ol...